Öppen bränslehet


Efter valets minst sagt medelmåttiga resultat för nationella så visar kulturnationalisterna i Sverigedemokraterna var skåpet ska stå, genom att prioritera den mytomspunna bränslefrågan!

När Jimmie och gänget visar att dom inte leker så... ignorerar dom den frågan som fick partiet att växa från första början... Röstar inte alla vansinniga boomers på SD för att det är det enda partiet som vågar prata om invandrarfrågan?

Men men... Invandringsstopp, lägre bensinpriser... Samma sak.

Sänkt bensinpris – vårt krav på nästa regering
Sverigedemokraterna kan tänka sig samarbeta med en borglig regering, om priset på bensinen sänks.

Skriver Jimmie Åkesson och Martin Kinnunen i en debattartikel till Aftonbladet.

Allt som krävs för att svärjevennerna ska släppa sin antietblisemangsattityd är för att Stefan Jacobssons taxiresor inte kostar lika mycket i bränsle? Vem hade kunnat tänka sig!


Jimmie Åkesson och Martin Kinnunen: Vi kommer att vara en blåslampa på de borgerliga partierna

Men vem kommer vara en blåslampa på blåslampan?

Men men, vi ska inte vara för kritiska. Det finns faktiskt några bra anledningar till att stödja detta. Desto billigare bränsle desto billigare blir det när dom eventuella busslasterna ska transporteras till Finspång. Man måste se det positiva i det negativa! Svälj aldrig svartpillret!Plus, om det visar sig att Jimmie ger statligt stöd till David Dukes nyöppnade bensinkedja så bör alla stolta nationalister ställa sig bakom denna motion.