Feminist förstör mäns byxor - blir belönad med artikel

Kommer ni ihåg buzzfeeds försök på att göra "manspreading" till ett vardagligt begrepp. Det gick ju sådär. Till och med boomerprogrammet "The Doctors" föll inte för det och hånade det påhittade begreppet.


Men i Ryssland (av alla ställen) fick en rabiat kattkvinna en ide, "jag häller vätska på folk som sprider för mycket på benen, det kommer absolut inte få mig att se galen ut!"


Expressen skriver följande:

Aktivisten Anna, 20, häller vätska på män i tunnelbanan
Den unga aktivisten Anna Dovgalyuk, 20, ville lära männen som ”manspreada” på tunnelbanan en läxa.
Därför filmade hon sig själv när hon häller vätska med blekmedel rakt ner i knät på männen som hon anser tog upp för mycket plats på tunnelbanan


Vatten är en sak, men blekmedel! Det förstör tyget på byxorna och kommer lämna en stor fläck, alltså förstörelse av någons egendom. Absolut inget respekt för icke aggressionsprincipen, var är en helikopter när man behöver den?


Anna Dovgalyuk erkänner även själv att hon förstör dom onda kvinnohatande männens byxor. I intervjun säger hon:


– Blekningen suger upp färgen i tyget på några minuter och lämnar fläckar, säger Anna
– Fläckarna är en identifieringspunkter så att alla omedelbart ska se vilken kroppsdel som styr dessa mäns beteende.

Och lilla Anna är inte en nykomling i Rysslands protestscen. Hon var även geniet bakom aktionen som fick rostbiffar att skriva "stunning and brave" på facebookdelningar av videon.

Anna Dovgalyuk kallar sig själv socialaktivist och har tidigare dragit åt sig uppmärksamhet när hon visade sig i underkläder på en tunnelbanestation i demonstrationssyfte.

Kan man inte bara dra slutsatsen att Anna är en thot hungrig efter uppmärksamhet med ett modellande så tamt och urvattnat så Vem vet mest ser nytänkande och spännande ut i jämförelse.

För mer bekräftelse att det påståendet ovanför är sant, våran feministhjältinna är även en självprofilerad "instagrammodel". Och bilderna på hennes instagram skriker inte direkt "stark, självständig kvinna" utan mer "playboymdodel som gör allt för pengar och uppmärksamhet" och det är troligen just det hon är.Men detta är definitivt inget nytt, opportunister som ser en chans att utnyttja ett redan utnyttjat politiskt budskap som är extremt lätt att ställa sig bakom OCH ger garanterat stöd och applåder från majoriteten av medier.