Fjollfestivalen Eurovision hålls i fjollstaden Tel Aviv

Som om staden Tel Aviv inte var dekadent nog... Aftonbladet skriver följande...

Efter politiska bråket i Israel: nu förläggs Eurovision till Tel Aviv istället för Jerusalem.
Till slut kom vi till slutsatsen att Tel Aviv erbjuder den bästa övergripande möjligheten för världens största livemusik-arrangemang.

"Bästa övergripande möjligheten för världens största livemusik-arrangemang"? Ett finare sätt att säga att världens bögcentral blir bästa möjliga platsen för Eurovision, med lite logiskt tänk så kommer säkerligen flera biljetter säljas när festivalen hålls i fjollträsket än om det hålls i eftertraktade huvudstaden Jerusalem (vem den nu tillhör).

vissa företrädare fortsatt att förespråka Jerusalem som värdstad, medan andra sagt att det skulle vara omöjligt att kräva arbete under sabbaten i huvudstaden.

Eurovision bör dock hållas i Jerusalem, inte bara för det tvingar ortodoxa judar att leva i den dekadenta smörjan som vi alla andra men även följande: kommer ni ihåg upploppen som förekom när USA öppnade sin ambassad i Jerusalem?

Tänk er då hundratals islamistiska arga palestinier rusa in mitt i direktsändning med macheter och molotovs i högsta hugg, det blir årets spektakel. Nästan till och med så att jag vill boka en plats vid scenen, balkongplats såklart.


Väntar på garantier från Netanyahu
Vi räknar med garantier från premiärministern den här veckan när det kommer till säkerheten, möjlighet för alla att bevista, yttrandefrihet och försäkran om tävlingens icke-politiska natur. De här garantierna är absolut nödvändiga för att vi ska kunna gå vidare

Detta betyder att Bibi har sista ordet. Ibland, men inte ofta, har den israeliska staten gjort överraskande baserade saker (Träna vita i sydafrika m.m) Det hade varit roligt om Bibi hade sagt nej till allting... Men det betyder också att guds utvalda slipper lida igenom det vi européer blir torterade av varje år. Försten, det får mig att undra, varför är Israel ens med i EUROvision song contest?

Jag ser svarta skåpbilar utanför mitt hus nu, jag kanske börjar ställa lite för mycket frågor...