Kavanaugh godkänd – Kvinnor förbjuds

Den konservativa och pånyttfödda thotslaktaren Brett Kavanaugh har godkänts av USA:s senat och efter långa utredningar av FBI träder /vårkvinnohatare/ in som domare i USA:s högsta domstol.

Ironiskt hur skitliberalerna hyllade FBI till skyarna och sa att dom aldrig gör fel under Trump/Ryssland utredningarna men vänder nu 180 grader och säger att allting är falskt och en konspiration.

Kavanaugh classmate: FBI investigation is 'a con job'

Säger en före detta klasskamrat med hämtehår till MSNBC.

Även stammedlemmen Dianne (((Feinstein))) ifrågasätter FBI:s objektivitet. I en presskonferens säger hon följande.

"It looks to be a product of a incomplete investigation."

Kan vi förresten prata om fuljournalistiken från etablissemangsmedia i Sverige? I vilken artikel som helst där Brett Kavanaugh nämns så får han antingen titeln "Sexanklagade" eller "Kritiserade". Nya läsare som aldrig har hört talas om Brett eller fallet kommer ju självklart inte sympatisera med en som är känd som "Den sexbrottsanklagade".


Bara spendera två minuter och kolla runt i tidningarna, det är överraskande uppenbart så det är nästan konstigt att ingen har försökt stoppa det.

Såklart, det är ju självklart varför dom gör det från tidningarnas perspektiv men vi är inte här för att sympatisera med bögdemonliberalmedia, det är Expos jobb.


Vissa undrar säkert om Brett verkligen är /vårdomare/. Inte bara är han en konservativ gudsföraktande man med en fru och flera barn. Denna tiden som lammkött i en hatkampanj styrd av liberaler, radikalfeminister och djupstatens alla (((reptilier))) har mest troligt gjort Kavanaugh till en antisemitisk, feministhatande, liberalmördarmaskin, en stygg goj alltså.