KP kritiserar massinvandring, liberaler blir vansinniga

Kommunistiska Partiet (KP) var en av ytterkantspartierna som gjorde en måttlig succé under årets val. Då NMR inte lyckades vinna ett mandat i Ludvika, istället tog KP sig in i fullmäktige.

Den 26'e November delade KP's facebooksida en Expressenartikel om en utländsk våldtäktsman som egentligen skulle ha varit utvisad ur landet.

Kommunistiska Partiet gjorde följande uttalande gällande artikeln: "Ytterligare en ung flickas liv förstört. Migranter som saknar asylskäl ska utvisas omgående. "


Ett uttalande som för de flesta skulle låta helt vettigt, rent ut sagt grundläggande för ett lands säkerhet, även kommunister förstår hur gränser och asylsökande fungerar.


Men detta inlägg har fått galna envärlds-liberaler att se rött. Flertal kommentarer om hur KP har bytt ut sin socialistiska rödhet med fascistisk brunhet kan hittas i kommentarsfältet.
Lägg märke till Karolinas Vänsterpartimärke på profilbilden, men ändå antyder hon att hon tidigare har röstat på KP. (Men kommer tyvärr sluta efter att ha bevittnat detta extremt rasistiska inlägget)Detta är även inte första gången Kommunistiska Partiet har gjort ett uttalande emot öppna gränser smörja.

Under valkampanjen 2018 så användes sloganen: "Stärk gränskontrollen" på en av partiets reklamskyltar. BASERAT


Följande frågan är nu hur (eller om) KP kommer att svara på denna kritik. Kommer partiet att hålla hårt i sina åsikter och principer eller böja sig ner för vänsterliberal pöbeln?

När invandringskritik ska sättas på den politiska kartan går det oftast i hand med kapitalism och fri marknad. Nationalism/invandringskritik-sfären har en stor brist på genuina arbetarparti. Ett argument emot partier som SD och AFS är att dom är för kapitalistglada. Det finns bara få alternativ som resonerar för den fattiga svenska arbetaren. Ett parti som KP med ekonomiska principer till vänster och tuff invandringspolitik à la höger hade passat fint i den svenska politiska marknaden.


Vi på redaktionen kommer följa KP's politiska utveckling på väg mot Sveriges första Nazbolparti.