Porrskådis pratar om Trumps fallos - detta blir nyheter

Clownvärlden levererar. The Cut skriver...

Daniels describes a night she spent with Trump. Per the Guardian:
She describes Trump’s penis as “smaller than average” but “not freakishly small.”
“He knows he has an unusual penis,” Daniels writes. “It has a huge mushroom head. Like a toadstool …

Året är 2018, detta är nyheter. När fick en porrskådespelares ord något värde? Såklart så det finns undantag. Som allas favorit från Singapore: Tila Tequila.

Helt seriöst dock. Vem fan bryr sig om Trumps organ? Juste, dom som säger att dom hatar Trump. Trumpförbannelsen är riktigt, sjukliberaler och vänsterblivna ger Trump permanent boende i deras sinne, utan hyra! DOM ÄR BESATTA! Hatkärlek på högsta nivå. Vi alla kommer ihåg hur besatt Steven Colbert var (och fortfarande är).


Svenskar ska allt vara tacksamma att program som Breaking news med Filip och Fredrik och Svenska Nyheter med Jesper Rönndahl inte är mer populära. Det sistnämnda skriker verkligen "dålig imitation av colbert." En dålig imitation av något som redan är dåligt alltså.


Tillbaka till artikeln. Folk hade faktiskt stora förväntningar om denna "skandal". Trumps slangstorlek var ju bara en liten del av det, det andra var att det hade skrivits ett tystnadsavtal (som inte gällde) om självaste samlaget mellan Donald och "skådespelaren". Så stora förväntningar så folk trodde faktiskt att detta var äntligen det som kunde stoppa den nuvarande presidenten. IMPEAAACH!!!!

The Rolling Stone skriver:

How the Stormy Daniels Scandal Could Bring Down Trump
Last week, Stormy Daniels filed a lawsuit alleging that a non-disclosure agreement she signed prior to the election about an alleged affair she had with President Donald Trump is invalid.
Her lawyer, Michael Avenatti, claimed that because Trump hadn’t signed his name

Absoluta galningen! Trump ligger med en storbystad vuxenfilmskådis, får henne att skriva på ett "hush-avtal" medans du själv inte skriver på det och thotten tror att pappret har någon laglig vikt!

Och vad ska hon göra nu? Trump är president för en av världens mäktigaste länder medans hon fortfarande är nere på alla fyra varje månad för en ny filminspelning.


Plus, hennes advokat är helt sjuk i huvudet.

Så allting är en enda stor skitstorm. Och var gör Trump medans denna porrskådis och hennes skalliga advokat sliter håret av sig (den ena iallafall)? Absolut ingenting. För varför ska han bry sig? Han är president och hon är inte. Vi alla behöver Trumps vinnande attityd.