Palestinsk tjurrusning - Jude springer igenom muslimkvarter

Uppdaterad: 30 sep 2018

Vi har precis hittat den arabiske Leni Riefenstahl.

Den Palestinske fotografen och filmstudenten Salh Zighari lyckades fånga ett händelserikt ögonblick i vad kommentarerna säger vara Jerusalem (troligt en muslimsk del av staden). I klippet syns en av guds utvalda göra en proffsig imitation av antingen anime karaktären Naruto eller en tjur från en spansk tjurrusning. Egentligen har det ingen betydelse eftersom resultatet är detsamma. Han lyckas glida igenom halva gränden medans hans fränder hjälper han på traven igenom att kasta vattenflaskor till han om han skulle bli törstig, schysst!

Man undrar allt dock vad juden gör djupt inuti ett muslimsk kvarter av Jerusalem i full judegetupp, kloss i pannan (Tefillin) och allt. Han får kanske skylla sig själv om han är där inne. Likadant hur man får skylla sig själv om du går till ensam till Rinkeby Torg klockan två på natten, inte det skarpaste valet.

KLICKA HÄR för att komma till originalinlägget på facebook.


Försten läs igenom dom kommentarerna på facebook! BASERAT!

En av de vackraste videoklippen
Som möss gör 😂
Detta hände framför mina ögon Kommer från upp av misstag och killarna startade det Även en som han höll r mjölk eller mjölk och slog honom och bröt sönder På badrum uppe

Har absolut ingen aning om vad den sista snackar om, låter precis som något du hör i Tensta dock.