Vänstergambian går full Wakanda i riksdagsdebut - bokstavligen

Medans Svenska politiker klär sig i manliga och kvinnliga nationaldräkter vid riksdagsinträdet så kommer nysvenskarna med sina nya tillägg i den redan uppblandade smeten. Politikern Malcolm Momodou Jallow (Vänsterpartiet) skriver på sin Facebook:

"Idag var jag tvungen att göra min WAKANDA debut i riksdagen"

Malcom var även ordförande för Afrosvenskarnas forum för rättvisa. Afrosvenskar? Varför är vänstern så glada för att svenskifiera amerikanska påhitt medans samtidigt så högljutt som möjligt hata USA? Varför inte bara hata allt från USA? Oh juste, det betyder ju att man måste ha respekt för det svenska, det går ju aldrig...


Afrosvenskenskgambianwakandianens facebook är även fylld med black lives matter bilder och annat som hade fått en nebress att ropa "Yas queen" med nacken snabbt studsande fram och tillbaka.


Som om allt detta inte vore nog, knubbiga Svarte Pantern är även suppleant i Kulturutskottet. Vi ser iallafall fram emot vad våran vän från Wakanda har för åsikter och idéer som kan stärka Sveriges mångfald.

Notera antalet svarta händer och antalet vita händer.

Att en medlem i kulturutskottet inte ens vill klä sig i en svensk nationaldräkt är en stor succé för Sverige. SVERIGE JA!