Zulufolket stödjer vita sydafrikaners kamp emot Ramaphosa

En duo såhär ambitiös går bara att jämföra med när Malcom X och Rockwell samarbetade.


Den största etniska folkgruppen i Sydafrika, zulufolket, går emot den Sydafrikanska regeringens tvångsköp (utan kompensation) av vita bönders mark.

I en artikel på nyhetssidan RT står det följande:

The largest ethnic group in South Africa, Zulu, has spoken out against the expropriation of land without compensation in the country.
Zulu is ready to cooperate with the country's white farmers, known as Afrikaners or Boers.

Från det blodiga men gentlemannamässiga anglo-zulukriget, när zulukrigarna accepterade sin förlust men kunde ändå visa sin respekt för deras fiender. Till nu, när dom vita, före detta erövrarna, har blivit emaskulerade till en tapper men svag minoritet . Rollerna har blivit ombytta, men hedern och respekten mellan folkslagen finns kvar.

Zulufolket visar att det är en folkgrupp med heder.

Zulu King Goodwill Zwelithini has said the group will cooperate with South African minority rights group AfriForum.

AfriForum, en organisation som kämpar för minoriteternas rättigheter i Sydafrika men som på gång och gång igen blir anklagad för att vara en rasistorganisation. T.ex: när en högt uppsatt medlem det styrande partiet ANC (som var terroriststämplad av USA tills 2008) gjorde ett förvirrande uttalande där han jämförde Donald Trump med KKK och att han var USAs svar på AfriForum.


I ett land som Sydafrika där regeringens poliser ser tjuvskytte av noshörningar som ett mer brådskande brott än dom massiva antalen mord på vita bönder, kommer all hjälp att behövas. Zulufolket kommer vara en betydelsefull del det eskalerande dramat i nationen.